ПОДОЛАННЯ ЛІНГВІСТИЧНИХ І ДИДАКТИЧНИХ ТРУДНОЩІВ У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ САМОСТІЙНОСТІ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ МІ РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядається проблема визначення лінгвістичних і дидактичних нощів у вивченні іноземної мови та способів їх подолання як засобу формування пізнавальної самостійності студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.
Keywords: лінгвістичні та дидактичні труднощі; пізнавальна самостійність; засіб формування; вищі навчальні заклади; І-ІІ рівнів акредитації