ПРОБЛЕМНІ ЗАВДАННЯ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті теоретично обгрунтовано використання проблемних завдань на уроках англійської мови.
Keywords: проблемні завдання; розвиток; мовлення