СОЦІАЛІЗАЦІЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДОБИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Статтю присвячено дослідженню проблеми соціалізації студентської молоді в інформаційну добу. На основі теоретичного аналізу наукової літератури визначено характерні риси й особливості процесу соціалізації сучасного студентства, роль і місце в цьому процесі інформаційних комунікацій. Розкрито специфіку інформаційних комунікацій як особливого інституту соціалізації.
Keywords: соціалізація; інститут соціалізації; соціальність; інформаційні комунікації