ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ ЯК ОСНОВА ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАКЛАДАХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Розглядається проблема вдосконалення ефективного навчання іноземних мов у вищих педагогічних закладах. Автор уважає, що індивідуалізація професійно орієнтованого навчання іноземних мов є основою сучасного навчального процесу.
Keywords: індивідуалізація; професійно орієнтований; вищий педагогічний заклад; навчальний процес