ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНИМ ТЕКСТОМ У ПРОЦЕСІ ГУМАНІТАРНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ НА ОСНОВІ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті обґрунтовується система роботи з навчальним тестом у процесі гуманітарної підготовки майбутніх філологів на основі компетентнісного підходу. Розкриваються інформаційна, активізацій на й мотиваційна функції навчального тексту; описуються форми реалізації навчального тексту.
Keywords: навчальний текст; гуманітарна підготовка; компетентність підхід; студенти філологічних спеціальностей