СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ ЯК ВАЖЛИВА УМОВА ДЕМОКРАТИЗАЦІЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Розглянуто стан вивчення проблеми становлення і розвитку студентського самоврядування на теренах Української держави, визначено суперечності даного феномена.
Keywords: студентське самоврядування; демократизація; вища школа; виховання студентів