САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ЗАСІБ АКТИВІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розкриваються теоретичні основи самостійної роботи, її роль в активізації навчальної діяльності студентів.
Keywords: навчальна діяльність; самостійна робота; засіб; модель