ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИЗНАЧЕННЯ КАТЕГОРІЙ КОМПЕТЕНЦІЯ ТА КОМПЕТЕНТНІСТЬ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті проаналізовано підходи вчених до визначення компетентнісного підходу, категорій компетентність, компетенція. Підкреслюється важливість впровадження компетентнісного підходу в теорію та практику.
Keywords: компететнтнісний підхід; компетентність; компетенція