РІЗНІ ПІДХОДИ ДО ТРАКТУВАННЯ ПОНЯТТЯ «ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ» У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядаються різноманітні теоретичні підходи щодо визначення поняття «педагогічний професіоналізм» та його змісту.
Keywords: професіоналізм; професійна педагогічна діяльність; педагогічний професіоналізм.