КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНЦІЯ ВИКЛАДАЧА ЯК ВИЗНАЧАЛЬНА СКЛАДОВА СУЧАСНОЇ ОСВІТИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття присвячена проблемам актуальності процесів формування професійної компетентності майбутніх викладачів в умовах конкурентного освітнього середовища, необхідності вивчення та використання іноземної мови для забезпечення ефективної реалізації комунікативних намірів.
Keywords: комунікативна компетенція; навчання іноземній мові; професійна компетентність