КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ЕКОНОМІСТА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті висвітлено погляди науковців щодо визначення поняття «комунікативна компетентність», обгрунтовано необхідність формування комунікативної компетентності майбутніх економістів.
Keywords: комунікативна компетентність; складові комунікативної компетентностіі