МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ СТРУКТУРУВАННЯ ЗМІСТУ ПРЕДМЕТІВ ГУМАНІТАРНОГО ЦИКЛУ В ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті визначено методологічні засади структуруватя змісту предметів гуманітарного циклу в процесі фахової підготовки студентів педагогічних ВНЗ.
Keywords: зміст предметів гуманітарного циклу; гуманізація освіти; гуманітаризація освіти; професіоналізація освіти