ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЕКОЛОГІЧНОГО ВИХОВАННЯ ЯК ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розробка проблеми сутності процесу екологічного виховання майбутніх фахівців є багатогранною і повинна підніматися на новий рівень з постановкою питання про безпосередній зв 'язок екологічного виховання та формування особистості.
Keywords: екологічне виховання; психологічна структура особистості; екологічна культура; підготовка фахівця