ДО ФОРМУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються важливі професійно-педагогічні якості вчителя та ступінь їх значущості для студентів у формуванні їхньої педагогічної культури.
Keywords: культура; моральність; духовність; комунікативність