ФОРМУВАННЯ В СТУДЕНТІВ УМІНЬ І НАВИЧОК ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЗАЄМОДІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядається проблема, шляхи та засоби формування умінь та навичок інтелектуальної взаємодії.
Keywords: інтелектуальна взаємодія; ціннісні орієнтації; комунікативна поведінка; нетрадиційні засоби навчання