ІНТЕЛЕКТ ЯК ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА: СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ ТА ЗМІСТОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається проблема інтелекту в психолого-педагогічному аспекті, розкривається сутність поняття та його змістовні характеристики.
Keywords: інтелект; модель інтелекту; загальні інтелектуальні здібності; інтелектуальні властивості; інтелектуальний розвиток