ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ РОЗВИТОК УЧНІВ НА УРОЦІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЗА ДОПОМОГОЮ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається проблема інтелектуального розвитку учнів на у році іноземної мови за допомогою сучасних технологій навчання. Акцентується увага на таких технологіях як «навчання у співробітництві», «метод проектів», «ігрова діяльність» та «портфоліо учня». Дається коротка характеристика вказаних технологій навчання.
Keywords: інтелектуальний розвиток; сучасні технології навчання; «навчання у співробітництві»; «метод проектів»; «ігрова діяльність»; «портфоліо учня»