ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ ЗАСОБАМИ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ПОЗАНАВЧАЛЬНІЙ РОБОТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається інтелектуальне виховання студентів педагогічних вищих навчальних закладів у процесі вивчення англійської мови шляхом залучення вихованців до позанавчальної діяльності як один із факторів професійної підготовки майбутніх учителів.
Keywords: інтелектуальне виховання; критерії інтелектуального виховання; студенти; професійна підготовка; учитель; емоції; іноземна мова