ВИХОВАННЯ РЕФЛЕКСИВНИХ УМІНЬ У МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ЯК ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються різноманітні погляди вчених на досліджувану проблему, уточнюється зміст поняття «рефлексивні уміння».
Keywords: рефлексія; рефлексивні уміння; самоосвіта; самостійна робота; освітній процес