ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті обґрунтовується необхідність формування творчої особистості майбутнього вчителя відповідно до реалій і вимог сучасного суспільства. На основі аналізу психолого-педагогічної літератури автором визначаються педагогічні умови ефективного формування творчої особистості майбутнього вчителя в процесі навчання у вищому навчальному закладі.
Keywords: творчість; творча особистість; творчість майбутнього педагога