РОЗВИТОК МИСЛЕННЯ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто навчально-методичний комплекс, який сприяє ефективному оволодінню іноземною мовою.
Keywords: мислення; професійна культура; суперечності, навчально-методичний комплекс