ФОРМУВАННЯ ЕМОЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуті трактування основних понять досліджуваної теми, проаналізовані структура й зміст емоційної культури учнів, показані основні шляхи п формування.
Keywords: учні; емоції; культура; емоційна культура