ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПРОГРАМА З ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНО-СМИСЛОВОЇ КАРТИНИ МОЛОДШОГО ШКОЛЯРА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті доведена ефективність дослідно-експериментальної програми, яка побудована на основі варіативного планування. Розглянуті теорії на яких будувалася експериментальна програма, висвітлені етапи розвитку формування ідей як орієнтирів визначення смислу життя дитиною.
Keywords: ціннісно-смислова картина світу дитини; варіативна програма; індивідуальний стиль навчальної роботи; опосередкування теоретичних знань