ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ГРОМАДЯНСЬКОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У СОЦІОКУЛЬТУРНИХ УМОВАХ КРИМУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті виявлені психолого-педагогічні умови громадянського виховання молодших школярів в соціокультурних умовах Криму, розкриті особливості соціокультурного середовища Кримського півострова.
Keywords: громадянське виховання; соціокультурні умови; громадянське суспільство