ДІАГНОСТИКА ТОЛЕРАНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ ВНЗ ЯК БАЗОВОГО КРИТЕРІЮ ШАНОБЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО ПРЕДСТАВНИКІВ РІЗНИХ ЕТНОСІВ (НА МАТЕРІАЛАХ КРИМСЬКОГО РЕГІОНУ) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті резюмуються дані дослідження сформованості у студентів ВНЗ кримського регіону толерантності як базового критерію шанобливого ставлення до представників різних етносів.
Keywords: толерантність; студенти; шанобливе ставлення; етнос