ВИКОРИСТАННЯ ЛІНГВОКРАЇНОЗНАВЧОГО ПІДХОДУ ПІД ЧАС ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЗААУДИТОРНОЇ РОБОТИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІ РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ ЯК УМОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕМОЦІЙНОСТІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкрито особливості використання лінгвокраїнознавчого підходу під час організації позааудиторноїроботи з іноземної мови як умови забезпечення емоційності навчання студентів.
Keywords: лінгвокраїнознавчий підхід; позааудиторна робота з іноземної мови; емоційність навчання