РОЛЬ ЕМОЦІЙНОГО ФАКТОРА У ФОРМУВАННІ МОТИВАЦІЇ ДО ЗАНЯТЬ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті розглядається актуальність ролі педагога у допомозі постановки цілей та створенні передумов успішної навчальної діяльності шляхом впливу на емоційну сферу студента.
Keywords: постановка цілей; успішна діяльність