ФОРМУВАННЯ СТАВЛЕННЯ ДО ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ЯК ФАКТОР ЕМОЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ТА ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ'Я (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У роботі йдеться про виявлення пріоритетних мотивів ситуаційних питань при вивчені принципів формування відношення до занять фізичними вправами як одному із засобів емоційного розвитку особистості майбутніх педагогів.
Keywords: емоційний розвиток; пріоритетні мотиви; системний підхід