ВПЛИВ СПОЛУЧУВАНОСТІ ІНТЕЛЕКТУ Й ЕМОЦІЙ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуто вплив сполучуваності інтелекту і емоцій педагога на про¬дуктивність освітнього процесу в навчальному закладі. Зроблено ретроспективний огляд освітлення цієї проблеми в художній літературі. Розглянуто роль зовнішнього незалежного тестування як однієї з форм визначення 1Q у студентів.
Keywords: емоції; інтелект; студент; педагог; інтелігенція; відчуття; школа; університет