ДВА РІВНІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ТА ЕМОЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ОСВОЄННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ ФІЗИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Розкрито два рівні інтелектуального й емоційного розвитку студентів у процесі освоєння теоретичних основ методики навчання фізики. Проаналізовано напрями ефективного інтелектуального й емоційного розвитку учнів у процесі вивчення фізики
Keywords: методика навчання фізики; інтелектуальний розвиток; емоційно вмотивований розвиток