ПІДХОДИ ДО МІЖКУЛЬТУРНОГО ВИХОВАННЯ ТА НАВЧАННЯ У НІМЕЧЧИНІ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статі досліджуються проблема міжкультурного виховання та навчання у Німеччині на тлі потужних інтеграційних процесів та міграції населення.
Keywords: міжкультурне виховання; міжкультурне навчання; іншомовна освіта; соціокупьтурний компонент іншомовної підготовки