ГЛИБИННА ПСИХОКОРЕКЦІЯ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В глибиннiй психокорекцiйнiй діяльності актуалізується розвиток важливих особистих якостей майбутнього фахівця, що обумовлює і регулює професійну діяльність практичного психолога.
Keywords: глибинна психокорекція; професійна підготовка; практичний психолог