ІНФОРМАЦІЙНА КУЛЬТУРА МАГІСТРІВ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглянуто проблему формування інформаційної культури майбутнього соціального педагога в процесі професійної підготовки. Визначено основні чинники, що зумовлюють необхідність формування інформаційної культури майбутнього фахівця. Уточнено сутність понять  віртуальних засобів навчання і підготовленості соціальних педагогів до професійної діяльності. Запропоновано активне використання інформаційно-рефлексивних технологій в процесі адаптації випускників-магістрів соціальної педагогіки до професійної діяльності.
Keywords: професійна підготовка; соціальний педагог; інформаційна культура; інформатизація; інформаційно-рефлексивні технології