КОМП'ЮТЕРНИЙ МЕТОД КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ЗАГАЛЬНОТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розроблено систему контролю знань студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання. Аргументовано, що ефективною формою поточного контролю загальнотехнічних дисциплін є співбесіда по звітах за лабораторні роботи. Досліджено існуючі контролюючі тестові програми на предмет відповідності умовам кредитно-модульної системи навчання студентів. Визначено переваги контролюючої тестової програми «Аssist 2». Зроблено висновок, що комп’ютеризація контролю знань дозволяє активно залучати студентів до навчального процесу, значно покращити засвоєння складних загальнотехнічних дисциплін.
Keywords: контроль знань; комп'ютерне тестування; загальнотехнічні дисципліни