ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ТВОРЧИХ ПРОЕКТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Обґрунтовано умови ефективного використання проектно-технологічної діяльності в організації пізнавальної діяльності студентів. Акцентовано особливу увагу на таких важливих умовах використання проектно-технологічної діяльності у навчальному процесі як ініціювання високої самостійності і творчої активності студентів. Організовану самостійну роботу студентів в умовах проектно-технологічної діяльності розкрито як шлях від відомого до невідомого, формування вмінь і навичок здобувати знання, розвитку пізнавальних інтересів.
Keywords: самостійна робота; творчі проекти; навчально-пізнавальна діяльність