ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Визначено роль інтерактивних технологій навчання в професійній підготовці майбутніх педагогів. Виявлено особливості застосування інтерактивного навчання у підготовці учителів гуманітарних спеціальностей. На основі даних констатувального експерименту з’ясовано причини недооцінки викладачами та студентами інтерактивних технологій навчання в процесі професійної підготовки майбутніх учителів іноземних мов. Виокремлено дидактичні умови, що забезпечують ефективне застосування інтерактивних технологій.
Keywords: інтерактивні технології навчання; інтерактивні методи; педагогічна взаємодія