ВИКОРИСТАННЯ МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ В ШФОРМАЦІЙНО-ТЕХНОЛОПЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Висвітлено процес зародження мережі Інтернет. На конкретних прикладах показано основні можливості використання мережі Інтернет. Обґрунтовано використання Web-сторінок для інформаційно-технологічної підготовки учнів. Проаналізовано реальні можливості пошуку інформації з трудового навчання в мережі Інтернет. Визначені переваги системи Googl, в якій представлено можливість розміщення пошукової системи на сторінки шкільних сайтів та блогів та можливість безпечного інформаційного пошуку учнями.
Keywords: Іінтернет; інформатизація; сервер; провайдер