ВИКОРИСТАННЯ ІМІТАЦІЙНИХ МЕТОДІВ АКТИВНОГО НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розкрито особливості та основні позитивні аспекти методу інсценування. Визначено характерні ознаки дидактичних ігор. Доведено ефективність застосування імітаційних методів навчання. Зауважено, що імітаційні методи створюють необхідні умови для формування й закріплення професійних знань, умінь і навичок, розвитку вмінь творчого самостійного мислення, орієнтування у новій ситуації та знаходження підходів до вирішення проблеми.
Keywords: імітація; метод; навчання; активне навчання