ПРОБЛЕМНО-ПОШУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ НА УРОЦІ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті автор досліджує особливості мисленневого процесу, закономрності в розвитку мисленневої діяльності характеризує етапи пвнавального пошуку, висвітлює роль учителя при створенні проблемної ситуації, аналізує умови залучення учнй до проблемно-пошукової діяльностi.
Keywords: мисленневий процес; пізнавальний пошук; проблемне навчання; проблемна ситуація; самостійна діяльність