МОДУЛЬНО-БЛОКОВЕ СТРУКТУРУВАННЯ ПЕДАГОГЧНОГО ЗНАННЯ ЯК ЗАСІБ САМОРОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТI МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розгдидисться модульно-блокове структурування педагогічного знання, подається характеристика блоків та їх специфіка у розвитку творчих якостей як показнику професіоналізму майбутніх педагогів.
Keywords: модульно-блокове структурування знання; творчість; задачний підхід