РОЗВИТОК ІНТУЇЦІЇ У СТУДЕНТІВ ТВОРЧИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2010)
У статті розглядається розвиток інтуїції у студентів творчої професії. Подається аналі сучасних пiдходiв до вивчення інтуції та її механізм. Емпіричним шляхом дослiджується взаємозв'язок візуального мислення та інтуїції. Показано , по при високих показниках операційних компонентв і процесуальних характеристик возуального мислення спостерігається високий показник розвитку інтуції.
Keywords: iнтуїцiя; розвиток; творчi професiї; дослідження