ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНІКИ РЕПЕРТУАРНИХ РЕШІТОК У ФОРМУВАННІ МІЖОСОБИСТІСНИХ ВЗАЄМИН МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
This article is an attempt to build individual space for younger pupils using the technology of repertory grids.