ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2010)
In the article the features of information and communication tools for learning Ukrainian language lessons in primary school.