ХАРАКТЕРИСТИКА ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In this article the characteristic of creative activity as a way of formation of students functional competence is described.