ДІАЛОГ ЯК ДИДАКТИЧНА УМОВА АКТИВІЗАЦІЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2010)
The article reveals the essence of dialogic form of education and the role of students' cognitive activity has been illuminated.