МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ НАД КВАЛІФІКАЦІЙНИМ ТВОРОМ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
In article process of performance of qualifying work is considered, motives and methods of creation of a picturesque composition are analyzed.