ФОРМУВАННЯ ОРНАМЕНТАЛЬНИХ ТРАДИЦІЙ В УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДНОМУ ТКАЦТВІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
Are considered istoriko-etnichexkie aspects of formation of ornamental traditions in the Ukrainian national weaving.