ПРОБЛЕМА ВДОСКОНАЛЕННЯ ТА ЕФЕКТИВНЕ ЗАСТОСУВАННЯ МОДУЛЬНОГО НАВЧАННЯ З РЕЙТИНГОВОЮ СИСТЕМОЮ КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The article is devoted to the problem of effective application of the module teaching with the rating checking system of knowledges.