РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
Стаття присвячена питанням формування особистості, здатної творчо мислити та приймати нестандартні рішення. Обгрунтовано педагогічні умови, що сприяють розвитку креативності майбутнього вчителя.