ЦІННІСНИЙ ПІДХІД У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛІВ МУЗИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
The author of an article reveal scientific approach () in the future musician-teacher's vocational training.